Velkommen til bloggen min. :)

Vennligst gi meg en sånn!

Som den amatør-bilentusiasten jeg er, så kunne jeg ikke funnet bedre beliggenhet til jobben min da. Foksrød er knutepunkt for alt som har hjul . Sålenge det ruller er det fritt fram.
Har sett mye fint der. Seinest i dag var det en strøken, svart Cuda (eller Challenger) som sto parkert der. Utrolig grom bil!
Karosseriet på Dodge Challenger og Plymouth Barracuda er omtrent klin likt, derfor er det ikke godt å vite når jeg ikke fikk tatt bilen i nøyere ettersyn enn fra et vindu.
Spesielt amcars er daglig kost, samt noen gaffateipede volvoer og customkit'ede BMW'er, men ærlig talt så kan ikke de måle seg det døtt mot en amerikansk muskelbil...  :) Er du keen på Mustanger, er det bare å bli med meg på jobb en dag ;) Første året jeg jobba der var det Amcar-treff på parkeringsplassen til OBS!. Dessverre var det så fullt hotell at vi rakk bare å sikle fra vinduene.

Og for de som finner det interessant, så er Pontiac Trans Am en bil jeg gladelig skulle vært eier av!

bilde029
Unnskyld for dårlig bilde..

1979 Pontiac Trans Am

79spec1 copy
MMMMMM!! :)

---

050720091357
Beklager dårlig bilde igjen.. Hadde ikke stort å gå ut fra :p

Challenger/Cuda på jobben


1970 plymouth barracuda copy

1970 Plymouth Barracuda (over)
1970 Dodge Challenger (under)


mopp071101z1970dodgechallengertacoupefron

Like?

Fronten er ulik, men de er bygd på samme body :p

//Charlotte.

Ingen rosa flyvegriser mottatt

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits