Velkommen til bloggen min. :)

Nattdyret sier sweet dreams

tide å legge seg nå.
Det er nemlig ikke sunt for meg å ha penger på kontoen, for da tråler jeg nettbutikk etter nettbutikk hvert ledige minutt, og har nå finni ut at jeg ønsker meg (ekstremt mye masse) nye Converse AllStarsko og en Replaybukse det er 50% på. Faktisk er det tre bukser... Men det går ikke. Kun 1!
Tenker jeg hopper avgårde imorra og titter litt på Carlings og JC. Så blir det så bra atte! Da får jeg kanskje sett med mine egne øyne at jeg likså godt kan kjøpe den buksa på Cubus som er langt under halvparten så dyr og nesten helt lik.
Ellers... Så veit vi enden på den historien. En gang fattig kjerkerotte, alltid fattig kjerkerotte:)

Men nå river jeg meg bort fra mine shoppingsynder her på pc-skjermen, skrur på en film og sovner til den :)
Natta!

replay

(fikk ikke tatt bort tilbudsmerkene..:p)

Pearl

converse

Egentlig vil jeg ha disse, men de finnes bare i guttestørrelser og var ikke tilgjengelig der jeg fant dem. Drøm om å finne noe sånt i Norge...:p

cov

Da satser vi isteden på sånne...

converseallstareyepop2

... eller noe a la den her.

2 rosa flyvegriser mottatt

Tine

07.jul.2009 kl.13:14

kjempefin blogg! men det var litt ekkelt til øynene å lese den gule skriften, det resulterte i at jeg måtte markere teksten for å kunne lese den.. stå på vidre! :-)

Charlie :)

07.jul.2009 kl.14:25

Tine: Tusen takk! :) Ja, jeg har tenkt på å bytte den en stund, den er altfor lys.

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits