Velkommen til bloggen min. :)

Jeg kommer ikke på noe å kalle dette innlegget...

.. men en tittel blei det jo.
Tenkte bare å skrive et lite innlegg før jeg kryper under dyna. Tommy ligger allerede og sover ved siden av meg, med huet trøkt så langt det går inn i puta. Skjønner ikke åssen det er mulig å få puste neri der, men det går tydeligvis :) Veldig søt der han ligger, kan ikke noe for å måtte smeike litt på han nå og da og tenke på hvor heldig jeg er. Veldig, veldig heldig :)
Nå skal jeg ikke drøye for lenge før jeg sier natta, for natt til i går (fredag), endte jeg opp med å ikke få sove i det hele tatt. Kvart på 6 fant jeg ut at det ikke nytta å ligge og vri seg noe mer, og lista meg ned. Kjørte liksågodt en tur til Larvik og rakk å få sett Tommy før han dro på jobb :p
Men gjett hva frøken virrehue hadde klart å gjøre i går da? Gått fra bilen ulåst med nøklene i tenninga... Ingen kan klage på at JEG ikke driver med veldedighet. "Værsego, er bare å ta for seg!" La meg si det pent at det pappa ikke veit harn ikke vondt av! :) Bilen er forresten forsvarlig låst nå og nøklene ligger i veska mi :p

Helt til sist: det blir Londontur i høstferien! :D Mer info kommer helt sikkert. Og idag er det bare 1 uke og 2 dager igjen til Skagen :) Skulle bare ønske jeg hadde et kamera... Kanskje jeg kjøper meg et billig et i Danmark! :)

Nå er det natta, og jeg må sove!
NATTA :)


bamser

Ingen rosa flyvegriser mottatt

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits