Velkommen til bloggen min. :)

Å, for en lysende framtid.

Med det mener jeg seinere idag. 90 sjeler sover over i natt, så det skal bli fantastisk på jobb gitt. Igår (fredag) blei vi selvfølgelig klin tomme for sengetøy og håndkler, så da begynner dagen med å bære tungt. Opp og ned trappa.. Hei hvor det går. :p
Og siden klokka har blitt halv ett og det offisielt er lørdag, så kan jeg si så mangt at imorra drar jeg. Da blir det tur :)

Dagen igår... Tjaa.. Jobben. Så kjørte jeg Silje til Gjekstad. Dro hjem en tur for å hente klær... Får lov å låne bilen til Tommy for tia, siden min ikke er ferdig enda og han låner pappas bil (hans pappa..:p). CDspiller og! Reine luksusen! Bortsett fra at det sitter en 1.6 liter rekkefirer i den, og jeg er vant til å kjøre V6er (med ukjent volum :p) som drar godt.. Så.. Gassen i bånn men ingen reaksjon. Men skal si bilen får kjørt sota ut av potta allikevel. Biler skal ikke pusekjøres for mye.. Da mister de livsgnisten til slutt ;) Men selvfølgelig oppfordrer jeg ikke til å kjøre gris heller. Det er ikke trygt eller forsvarlig, verken for deg eller medtrafikantene! :) Dagens moral, sjekk!

Nå skal jeg sove, sammen med min bedre halvdel som ligger å gliser i den nye senga (ny i dag, hehe). Vakant te sprett det var in å.. Haha.. ;p
Nattinatti! :)

mongo

Et pretty pretty photograph jeg fant på pcn til typen... Haha, happyface! :D

Ingen rosa flyvegriser mottatt

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits