Velkommen til bloggen min. :)

I'm alive!

Høyst levende jeg? Ja takk :)
Hmm, kanskje ikke så mange som har lagt merke til mitt fravær, men.. Det er jo lov å håpe :)

Dagene i Danmark var wunderbare, jeg kommer til å skrive en blogg om det seinere, når jeg kommer meg hjem og får tilgang på scanner og usb-kabel til telefona igjen.
Og er det noen som har sendt melding men ikke fått svar, så er det fordi jeg klarte å bruke opp det som var der nede, selvfølgelig... Og jeg får selvfølgelig ikke fylt opp kortet mitt igjen her i gamlelandet heller, så jeg får bare vente til fredag kveld, da er det kanskje håp igjen :)
Det er ikke bare telefon jeg ikke har så mye som et rødt øre igjen på, for penga gikk varmt på turen og de siste dagene må jeg innrømme jeg var litt skeptisk til hvordan jeg skulle få betalt maten. Det ordna seg visst, siden Hanne og Stefan er noen engler :) Men mer om det seinere.

Idag har jeg bare vært på jobb enda, så har ike rukket å gjøre noe av interesse. Imorra skal jeg i kafeteriaen igjen, det kommer til å bli noen laange timer... Halv ett til halv ni. Men så har jeg fri på fredag, det blir deilig :)

0cougar0426435a137b3b
C is for Cookie, that's good enough for me :)

2 rosa flyvegriser mottatt

Line

29.jul.2009 kl.17:04

KAKE!

Linney

06.aug.2009 kl.18:07

Jeg begynte å lure på om du levde ja :P Seriøst, jeg var innom tanken xD Men regna med at jeg hadde hørt det hvis noe skjedde :P Off, tvi tvi! :P

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits