Velkommen til bloggen min. :)

Skolestart i morra...

Hææææ, hvor blei ferien av?? :o
Skolestart i morra allerede, jeg kan ikke si jeg er helt klar til det enda... Men jeg ser FRAM til å slippe både matte og fremmedspråk, det kommer til å lette skoledagen. Slippe å tenke på algebra og ligninger og hva roten av et polygon er, eller på alle de tyske glosene jeg skal bli hørt i som jeg aldri husker og all den tyske gramatikken som borer seg inn i hjernen og forvirrer den med nominativ og akkusativ og indirekte og direkte objekt, helt til du er på randen av sammenbrudd. Gud så deilig! :D
Derimot, 4 eksamener til våren og særemne er IKKE noe å glede seg til. Jeg skulle begynt på bøkene til særemne allerede i sommer, men jeg skal innrømme jeg ikke husker hvilke jeg har valgt engang...
Jeg lurer aller mest på hva slags lærer vi får i norsk. 3 av kandidatene er lærere jeg har store problemer med, både når det gjelder å kommunisere og å lære av dem. To av dem har nesten-beviselig lagt meg for hat og den tredje sleiker meg oppetter ryggen for at jeg skal tro han er kompis. Jeg går ikke på den. Jeg gjorde det ikke i fjor, og jeg kommer heller ikke til å gjøre det i år.
Huff, fri oss, la det bli noe bedre.
Men la morradagen være morradagen, her skal det soves og det litt kvikt :)

27729167571d74cb8694b
Adjø, sommerferiekvelder, for denne gang.


xx CAL

Én rosa flyvegris mottatt

Linney

18.aug.2009 kl.22:47

Først og fremst: innlegg kl 02 natta før skolestart..? Rart du var trøtt?? xDSæremnet kommer til å gå bra :) Jeg kommer til å lese de to første Twilight-bøkene på norsk, for læreren sa at det var såpass med sider at jeg ikke trengte mer :) Kommer til å gå strålende tror jeg :p Er skikkelig motivert xD Uansett, kanskje det hadde vært en idé for deg også? :) Så kunne jeg kanskje kommet med litt tips også, jeg som er reindyrka Twilight-fan xD Haha, ironi :pIkke ta sorger på forskudd :) Jobb jevnt og trutt gjennom året (ja, veldig lett å si...), så går det nok bra ;)

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits