Velkommen til bloggen min. :)

Vacca betyr ku på latinsk

180820091681
Stallpus!! Hohaaa :p

Og ordet vaksine kommer av ordet vacca. Så veit dere det.

Kjempelenge siden jeg blogga sist. Livet tusler avgårde det. Dvs, det hender det løper maraton, men i de fleste sammenhenger så rusler det vekk med henda på ryggen.
Tommy dro til Oslo for å jobbe til morran idag, og jeg aner ikke når han kommer hjem... Har på følelsen jeg kommer til å savne han verre utover i uka. Vil gjerne ha en dato, men enn så lenge er han der på ubestemt tid. Æsjæsj.
På den annen side... Nå har jeg tid til å ta igjen mye av det som skulle vært gjort mht, tja, alt mulig egentlig. Jeg tenkte å starte med å vaske rommet idag, tørke støv og hele pakka, men jeg skal bare slappe av litt først. ;p

Selvfølgelig endte vi opp med en av de tre flotte herremennene jeg fortalte om i forrige (?) innlegg til norsklærer... Jeg innrømmer at det kunne vært verre, men allikevel. Ubrukelig sier jeg bare. En provokatør, som elsker å høre sin egen stemme og som gjør alt for å være kompis. Men han er jo grei. Gal, men grei. Men det forandrer ikke det faktum at jeg synes han kunne spart stemmebåndet en smule. Musikken blir min redning. Oioioi, tenk så dårlig norsken kommer til å gå i år...
Særemne er i gang og jeg må få lånt bøkene mine snart. Og skrive analyse, huff. Tror dette blir en stressende høst.

Høst ja. Er det virkelig høst allerede? Om ei uke runder vi av august og september tar over. I teorien er jo det en høstmånte, men i praksis - det går an å kalle det seinsommer? Det høres nemlig så mye hyggeligere ut :)

Men det som er hyggelig, og som jeg gleder meg som en unge til, er å bli russ :):):) Skulle egentlig vært det i fjor, siden jeg er anno 1990, men istedenfor born in 90, party in 09, så blir det å kåle rundt med småttissene. Det blir sikkert brukbart ;) Hehe.

Nå skal jeg lese på norskleksene mine, og så må jeg gjøre historie, og såå.. religion. Men det er bedre å bare bli ferdig med det. Jeg går jo tross alt siste året nå, må prøve det jeg kan.

Vi prækæs.

Ingen rosa flyvegriser mottatt

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits