Velkommen til bloggen min. :)

it's the last time to feel again

Blogger lite for tia. Har en del å tenke på, og da blir det ikke tid til sånne trivielle saker som en blogg. Men jeg håper tankeprosessen snart tar en liten ferie, for den er ganske slitsom. But that's life.

Idag har jeg kun vært på skolen og med Kristine. Som de skoleflinke elevene vi er, som kaster oss glupske over hver skolebok vi måtte finne, har vi tilbrakt det meste av ettermiddagen og kvelden foran TVskjermen og Veronica Mars. Elsk på den.
Men sant skal sies at vi gjorde noen lekser også ;)

Tommy er fortsatt syk, jeg veit ikke om jeg har fått med det her, men altså jo. Et døgn etter hjemkomst så blei han syk. Stakkars gutten min, jeg skulle så ønske jeg kunne være der og passa på han. Men det går ikke, i tilfelle det befinner seg noen griser i måsan der.. Håper ikke det! God bedring gutten min, om du leser dette eller ei.

Min neste date nå er med senga. Natta!

Ingen rosa flyvegriser mottatt

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits