Velkommen til bloggen min. :)

say cheeeeese.

Har du noen gang i livet ditt hatt følelsen av å spille i en film? Det kan være en spesiell situasjon. Noe utrolig bra som skjer eller noe som er så uforståelig trist/skummelt/vilt at det kjennes nesten iscenesatt?
Jeg får den følelsen innimellom. Hvis det er mye drama rundt meg eller jeg kjører med vinduet åpent en fin sommerdag og kjenner vinden i håret og ansiktet og alt er perfekt. Da er det nesten som om jeg ser meg sjøl utenifra og tenker at det kjennes ut som om jeg spiller hovedrollen og dette er siste scene før rulleteksten glir over skjermen, og det er akkurat sånn det skal være.
Eller når noe forferdelig skjer, som er så stort, så ufattelig, eller så vondt, at det kan bare ikke være virkelig. "Det er ikke sant, noe sånt skjer ikke meg, ikke i virkeligheten". Men følelsene er jo der. Sjøl om noen ganger er det som om en kan føle "seernes" reaksjoner i tillegg. En visualiserer hvordan dette ser ut. Jeg innrømmer hvertfall at jeg har gjort det, og gjør det enda med visse ting.

Nå merker jeg at jeg er trøtt, og da kommer sånne rare tanker til meg. Jeg veit ikke helt hvor de kommer fra, de bare popper opp ut av det blå. Kanskje det har noe å gjøre med at det er 09.09.09. Puh, hvem veit.
Faktisk, når jeg tenker etter, er jeg helt kjørt... Jeg skal tidlig opp i morra, for å ordne noe med bilen før jeg drar, og så blir det en spesiell dag i morra.
Men jeg skal iallefall i stallen. Det er jo normalt.

Vi blogges.
xxx

horse

Random skisse.

Ingen rosa flyvegriser mottatt

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits