Velkommen til bloggen min. :)

om aztekere, glemte valgkort og generelt kaos

Sitter her å skriver på et foredrag som skal holdes imorra, om aztekere og deres myter og religion. Og mytene er, tro det eller ei(!), ikke de letteste å finne. Men jeg må si jeg er halvveis fornøyd med meg sjøl nå, jeg har faktisk skrivd litt her.
Og når du ser slike festlige ordsammensetninger som dette:
Quetzalcoatl
Ahuitzotl
Tlillan-Tlapallan
Tonat - eeehh.. i eller j.. jeg ser ikke helt sjøl hva jeg har skrevet.. - huichan,
DA blir tilogmed jeg litt imponert. Og ganske vettskremt for å skulle stå foran den "lille" HiFi-klassen, imens jeg tappert prøver å uttale dem. Med mindre hell.
Men la morgendagens sorger være morgendagen forunt.

Jeg var å stemte ista. Og kan ikke si jeg følte meg mer voksen eller mer viktig av den grunn. Hva jeg stemte kan nå være det samme. Men jeg er overbevist om at det var det rette å gjøre, for meg :)
Flinke, alltid like klartenkte Charlotte klarte selvfølgelig å glemme legitimasjon da. Men det lå heldigvis bare rett uti bilen. Og før det igjen klarte jeg å glemme sjølve valgkortet. Så. Du kan jo si at jeg vurderer ulike typer hukommelsesoppkvikkere her. Som hypnose, eller kanskje piller? Ikke veit jeg. Eneste jeg veit er at den kommer til kort, og at her må reddes det som reddes kan!

Når det kommer til generelt kaos... Let me put it this way:
rommet mitt... kommer fra og med dette øyeblikk KUN til å gå under benevnelsen HIROSHIMA, og dette vil vedvare til den dagen jeg får rydda litt. Jeg tør ikke publisere bilde i frykt for å få mattilsynet eller helsedirektoratet på besøk.


Så blogges vi da :)

xxx

Ingen rosa flyvegriser mottatt

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits