Velkommen til bloggen min. :)

let there be light...

Jeg kunne lagd dette innlegget kjempelangt, alt med informasjon fra idag, men det skal jeg ikke gjøre.
Isteden kan jeg ta det fort fort fort.
Begravelse, og så scenelysopplæring.
Jeg orker ikke, og synes ikke det passer så godt heller, å gå nærmere innpå alt her, men jeg kan si det sånn at jeg har tilbrakt 4 timer på Verdensteateret og fulgt med på lys, lys, lys og, vel, sjølve teaterstykket. Og de 4 timene det gjerne tar, går faktisk ganske fort, sjøl om en ikke skulle tro det. Jeg sitter på rævva konstant. Hehe.
Imorra blir en travel dag, og ikke minst lang, ettersom det først er skole, så er det stall og så er det videre for generalprøve - og da må jeg i tillegg bruke huet!
For jeg skal prøve å plukke opp litt praktiske tips og løsninger når det kommer til lysskift (og det er mye lys), sjøl om det i teorien kun er å trykke på knapper. Men så var det alle de forskjellige knappene da.. Og overgangene og de ulike linjene og, ja, you name it :)
Men jeg trur det blir gøy. Pluss, litt kultur har da aldri skada noen.

For å slenge på litt ubrukelig nytt kan jeg fortelle at plikten kaller. Øynene mine forteller meg at det er på tide med en blund. Så da får jeg vel også høre etter.

Bloggæs.
xxx

2 rosa flyvegriser mottatt

Josefine

17.sep.2009 kl.17:07

Jo takk takk. Så gal er jeg vel ikke? ;P

Linney

18.sep.2009 kl.17:25

Jaså.. Har du endelig gitt etter for kallet til å bli noe innen teater? Kanskje ikke akkurat skuespiller da men.. :p Åssen sammenheng var detta i egentlig? Aldri hørt noe om deg og teater, ikke på mange år iaffall.. :p

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits