Velkommen til bloggen min. :)

Kun 4 dager igjen.

Til lørdag drar vi til London :)

Synes ikke det er lenge siden jeg og Silje satt og snakka om at "det må vi gjøre en gang!" og videre "ja, for det har vi snakka om såå lenge!", samt "hva med høstferien?" og tilslutt "det er sjukt billige billetter hvis vi bestiller nå."
Og vips, så blei det bestemt, egentlig uten at noen av oss var sikre på om vi fikk det til. Det var ikke sikkert at Silje fikk fri fra jobben, og jeg var ikke sikker på om jeg hadde penger nok. Det tok en stund før alt var i boks med hotell og alt, men nå er alt fiksa :) Det eneste som gjenstår er at jeg får satt over penger til brukskontoen min.. Prøv å få pappa med på å sette 3-4000 kr over da.. Det skal bli gøy! Jeg har nemlig ikke lov til å overføre fra sparkonto til brukskonto, det må pappa fikse. Jeg aner trøbbel. Stor trøbbel.

Men jeg må se det fra den lyse sia. Vi skal jo faktisk på tur! :) Og hotell, fly og musicalbillett (Madame Tussaud også tror jeg) er ferdig betalt, så det er bare mat og andre ting som kommer til å koste nå.
Heldigvis får jeg også lønning bare noen dager etter jeg kommer hjem, så jeg har litt penger her hjemme også.. ;p
Jeg gleder meg! :)

Idag drar bestevenninna mi til Mallorca. Det blir litt rart her hjemme da, men heldigvis "øver" vi på sommeren, siden Kristine er så mye i Helgeroa. God tur jenta mi! <3

Vi blogges, må fortsette med forberedelser ;)
xxx

19sept 09 024
Bilde fra helga av meg og Kristine.
Ingen kommentar! Hehe.

Ingen rosa flyvegriser mottatt

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits