Velkommen til bloggen min. :)

Jeg begynner å få dårlig tid.

Idag skulle jeg innom banken, men det ble det ikke noe av.. Så da blir det enten å spørre pappa ikveld eller å stikke ned i banken imorra i stedet. Jeg må iallefall få fiksa det så fort som mulig! Penger må man ha.
Dessuten har jeg ikke begynt å pakke enda... :)

Jeg frykter det verste for bilen min akkurat nå også. Etter at jeg så målrettet sklei rett i trafikkøya, er det mulig at enten forstillinga eller en felg har gått, som det så pent heter, til helvete. Hvilket betyr at jeg da ikke kan kjøre den før dette er utredet. Er det ikke typisk.

Etter å ha vært med Pia idag, ei venninne som jeg ser altfor sjelden, lukter jeg fortsatt en blanding av pannekaker og bacon. Vi lagde nemlig middag når vi kom til Melsom, og selv om jeg har tatt meg en real vask, kjenner jeg fortsatt hvordan fettet har liksom satt seg i huden... Huff! Hæhæ.

Nå må jeg pakke og manne meg opp til pappa-kan-jeg-få-ta-ut-halvparten-av-sparekontopengene-mine -praten.
Forresten må dere unnskylde rare designet mitt.. Det er under konstruksjon, og jeg er helt ute av html, så jeg kjører på prøve/feile metoden og da blir det fort seende ganske rart ut.

Bloggæs!
xxx

2 rosa flyvegriser mottatt

Linney

28.sep.2009 kl.22:13

Har du kræsja..? o0

Charlie :)

02.okt.2009 kl.18:59

Linney: Ikke kræsja akkurat.. Bilen sklei fordi det hadde regna. Har litt glatte dekker, pluss en kombo bestående av bakhjulsdrift og litt for tidlig/hard akselerasjon :p Men et gikk bra tror jeg nå da. Stoppa inntil en sånn kant.

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits