Velkommen til bloggen min. :)

the show must go on

Låta til Queen som bare er så fin, The show must go on.
Jeg blir like fylt av respekt for både gruppa og stemmen til Freddy Mercury hver gang jeg hører den og tenker at dette er en sang jeg kan forestille meg i begravelsen min - fordi the show must go on sjøl om jeg er borte :)

My soul is painted like the wings of butterflies,
Fairy tales of yesterday, will grow but never die,
I can fly, my friends!Sånn ellers - siden jeg fortsatt lever og ånder - svinner hverdagen hen under vekten av lekser og andre oppgaver som må gjøres, samt problemer som må løses. Showet må jaggu meg tusle videre uansett. Jeg kan smile, men skrike inni meg - det er menneskelig. Noen ganger blir ting for tungt å takle, og den eneste utveien for å slippe den voldomme smerten er å gråte det ut. Helt til gråten stilner og man er nummen i hele kroppen. Det finnes ikke flere tårer, for reservoaret er tømt og kroppen like tørr som en ørken. Men man orker ikke røre seg, for hodet dunker og nesa er tett. Så tett at det kjennes som om noen har murt den igjen. Man sovner, matt av skjelvingene og den anstrengelsen det tok å ikke skrike ut alt faenskapet. Ingenting kan få tilbake de bitene av sjelen som forsvant ut da øynene rant som verst, men det danner sår som seinere skal minne oss på de feilene vi gjorde, sånn at vi ikke ankommer det hinsidige fulle av hull.

xxx

2 rosa flyvegriser mottatt

Linney

21.okt.2009 kl.23:43

Det var dypt! La meg slenge en oppbrukt gjenganger, som betyr akkurat det den sier uansett, tilbake: Du vet jeg er her hvis du trenger å prate :) <3

Charlie :)

27.okt.2009 kl.22:24

Linney: Og det veit jeg! For det viste du i helja <3 tusen takk for at dere ville lytte og hjelpe :)

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits