Velkommen til bloggen min. :)

Juledamer: 54,90 pr stk!

Idag gikk turen til Sverige etter skole og jobb var vel overstått. Tommy, Silje og jeg kasta oss i Opelen for å ta en skikkelig rånerunde på de svenske veier.

Båtturen over var, som vanlig, rimelig hendelsesløs. Jeg for min del fikk gjort mine innkjøp i Taxfree'n og er nokså fornøyd - til tross for at jeg fikk sjokk da jeg sto i kassa og fikk se hvor mange penger jeg var i ferd med å vinke farvel til... sukk.. Jeg lot i tillegg alle innenfor en radius på 10 meter få vite det ved å, i et panisk øyeblikk, brøle ut prisen og gi mannen bak kassa et dramatisk ansiktsuttrykk. Men han trodde jeg var mentalt tilbakestående uansett, så jeg bryr meg ikke no særlig om akkurat det.
Etter vi var kommet oss over på svensk landejord skulle vi finne Nordby kjøpesenteret. Men noen ting er enklere i teorien enn i praksis, så det blei noen sightseeingrunder før vi ENDELIG så et skilt som indikerte vi hadde kjørt rundt det et par ganger. Jaja, ihvertfall kan ingen komme å si at vi ikke er lommekjent i området nå.
Siden vi ikke var der før klokka var nærmere 8, var det meste stengt eller i ferd med å stenge, og jeg rakk bare å ta ett (veldig optimistisk) steg inn i hestebutikken før de var i full gang med stativrydding og gittersenking. Da blei jeg isteden stående å kaste lengselsfulle blikk.
I ca 10 sekunder. Da skulle vi svi av noen flere kroner i matbutikken. Tro det eller ei, men der fant jeg Juledamer til KUN 54,90 SEK pr stykk!

juledamer

Dessverre var dette tilfellet av Juledamer kun en ekstremt tåfisluktende/smakende ost som visstnok er veldig "julete" av seg.
(sorry, men jeg sverger heller til granabar og reinsdyrlort)

Resten av turen skjedde det ikke stort. Vi fant tilogmed fram til båtterminalen i Moss uten større problemer, og var hjemme litt før halv 12. Som snart er to timer siden. Med andre ord er det snorketid :)

Natta!
xxx


Ingen rosa flyvegriser mottatt

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits