Velkommen til bloggen min. :)

Lærern vår er kriminell på å skulke

De som kjenner meg, veit at jeg ikke er et prakteksemplar når det kommer til å møte opp og delta i undervisning på skolen. Jeg har en undervurdert evne til å forsove meg og til å bli lidenskapelig opptatt av alt annet som jeg måtte finne hakket morsommere.
Men at lærern min faktisk skulle begynne å true med å utkonkurrere meg på det planet, det var ikke noe jeg hadde regnet med!
Siden vi begynte i høst, så tror jeg vedkommende lærer har vært fraværende i godt halvparten av timene. Selvfølgelig, en kan ikke noe for at en blir syk, eller at ungene blir syke, eller hamstern/bilen/grandonkel Tjostolf i Canada for den saks skyld - men... Ja, nei, jeg veit ikke helt. Hele saken gjør meg ganske lattermild i grunn.

Klassen min og jeg, vi fikk en oppgave her for noen uker siden - over it's learning vel og merke - og den skulle opprinnelig framføres tirsdagen i forrige uke. Men den blei utsatt, fordi lærern var borte. Som vanlig (så skal det sies at det gjorde ingenting, for forrige uka var særemneuka, og vi hadde i grunnen nok med det).
Så den blei utsatt til i dag, og det blei bestemt at den skulle erstatte den prøva vi ellers skulle hatt nettopp i dag. Men så fikk vi videre beskjed at "nei, den blir utsatt nok en gang, til etter jul". Pga bortkommen lærer.

Jaja, dette virker kanskje ikke som store greiene, og jeg kan ikke si sånn direkte at jeg har glitret med mitt nærvær jeg heller, det er bare det at hele greia begynner å bli ganske absurd - og en smule komisk.

Ingen rosa flyvegriser mottatt

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits