Velkommen til bloggen min. :)

The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage

Endelig klarte jeg å oppnå et særs under middels, men levelig design etter å ha irritert meg grønn over den hersens HTML'en i ca... mange timer.
Nå hadde jeg tenkt å legge fra meg alt som heter pc og krype under dyna, siden jeg tror det var forventa av meg å dra på skolen imorra (oopps). Men jeg føler meg ikke riktig frisk ennå, så jeg er jo litt uenig der... :/ Men grunnen til at det har blitt så seint nå, er at jeg skal bare... Akkurat som Albert Åberg alltid bare skal. En kjennsgjerning.

Vurderer å fortsette på Eclipse (Twilight #3...), men jeg veit ikke. Får aldri bestemt meg om jeg synes bøkene er bra eller dårlig, men har allerede bestemt meg for å lese dem. Har dessuten kjøpt dem også, så da må jeg hvertfall bruke dem til no... Men jeg trur jeg har et Bella-kompleks.
Bella skader seg for mye. Det går kanskje 10 sider mellom hver gang, og, jaaa - jeg er litt lei.
Dessuten var jeg dritsur etter New Moon og det ikke blei no mellom hu og Jacob. Dumme jente. Haha :p

Nei, jeg må gå dypere inn i detalj i denne saken når det dagen gryr tror jeg. Det blir bare seinere og seinere dessverre.

Blogges!

xxx

Ingen rosa flyvegriser mottatt

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits