Velkommen til bloggen min. :)

Jeg trenger hjeeeelp (med html)!

Problemet er menyen min (den med bilde/kategorier/arkiv osvosv.). Den har lagt seg veldig godt tilrette helt nederst og vil ikke tilbake på plass.
Når jeg endrer størrelser og plasseringer o.l, så rikker den seg ikke, men det ser ut som om jeg kun har fått en hvit "bord" eller bakgrunn eller strek eller kall det hva du vil, der som menyen egentlig skulle vært.
Det ser jo en smule teit ut liksom, å ha alt i en suppe helt nederst her...
Det er nok jeg som har vært ute og ordna litt for mye skal du se. Det skjedde etter at jeg la inn drop-down menyer til kategorier/arkiv/lenker - men da var bilde fortsatt på plass. Det var etter jeg sletta noen av disse drop-down menyene (sånt som siste innlegg/siste kommentar) at alt forsvant ned.
Så om du veit hva som skal til eller du kjenner noen som kjenner noen (som kjenner noen?) som kan dette - vær så snill, jeg trenger hjelp veldig sårt! :)

3 rosa flyvegriser mottatt

Lill-Helén

14.jan.2010 kl.19:55

Når jeg ser på bloggen din så virker det som om alt er på plass der det skal være. Den ser hvertfall ikke ut som min med sidemenyen presset helt nederst. Si ifra om du finner ut hva feilen er:)

Lill-Helén

14.jan.2010 kl.19:58

Btw, takk for tipset, må prøve om jeg får til å sjekke akkurat det der;)

Lill-Helén

14.jan.2010 kl.20:01

Dette var mange meldinger etter hverandre, menmen, Det funket, nå får jeg linkene fram, tusen takk!:)

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits