Velkommen til bloggen min. :)

Dette med melissnø er noe jeg må revurdere...

Viser til tidligere innlegg, der det sto selvsikkert: I min verden, er snø melis.
Nå ja. For øyeblikket gjelder ikke den der.
For øyeblikket er snø et glupsk, ubarmhjertig vesen med tusen råtne teknikker for å skape mest mulig kaos.
På mandag så satte jeg meg fast i brøytekanten.
Da knakk jeg støtfangeren inni, sånn at bl.a det ene blinklysglasset løsna og det blei en sprekk i radiatorn.
I tillegg har ikke viftereima hatt så godt av det heller (og olja, den har jeg ikke sjekka på sikkert en måned, så det MÅ jeg gjøre etterpå). Å uffuffuffuffuff.

Idag, igjen, forsov jeg meg. Men med vilje denne gangen. En blir jo så trøtt og sliten av all denne snøen. Etter å ha satt meg fast to ganger, vært på skolen, på trening, i stallen - i løpende rekkefølge - må du tro at kjære meg, som er i veldig dårlig form, var litt gåen da jeg kom hjem i går kveld.

Men jeg ser på all trening som positiv trening :) Ettersom jeg må komme i form til sommern. Om jeg skal tørre å ta på meg bikini i år og få litt farge på kroppen, hehe, da må såntno til.

Forøvrig tok jeg sol i går, og overdreiv vel en smule. Hehe... Vakkert rødskjær i huden i dag, så får ta det litt med ro. Trodde jeg hadde så godt grunnlag, men så var det visst ikke det allikevel. Bummer! :)

Blogges.
xxx

Ingen rosa flyvegriser mottatt

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits