Velkommen til bloggen min. :)

Er jeg den eneste som ikke er helt ferdig med jula enda?

Det er alltid trist når mamma begynner å ta bort julepynt, og juletreet forsvinner ut på verandaen, ribbet for alt av lys og polkastenger og barnehagelagde julekurver. Nissene som sitter å humrer på peishylla etterlater seg et veldig tomrom, akkurat som det blir kaldt når de varme, røde tekstilene byttes ut med hverdagens.
Men verst av alt er nå julestakene i vinduet. Kun når de er på plass kan jula begynne <3 Men *sukk*, jula er dessverre også veldig over når de er borte.

Som sagt, det er alltid trist. Men i år var det tristere enn noen gang. Og jeg er ikke helt ferdig med jula enda! Huff, sjøl om jeg veit jo så godt at det er et år til neste gang. Syns den gikk altfor fort jeg. Jula skal jo liksom være den tia som man tilbringer med familien og bare skal slappe av, men jo mer jeg slappa av i fjor jul, jo fortere gikk den! Vips, så var det nyttårsaften og vips så begynte skolen igjen og vips var vi her, 5. februar, over en måned inn i det nye året.
Det skal sies at jeg elsker jula, så det er nok mye derfor jeg ikke vil gi helt slipp. Men en skal jo ikke ha julestemning i februar :p Og å se på "Amalies jul" nå blir vel litt drøyt, hehe.
Men er det andre enn meg her som syns jula i fjor var over før den hadde begynt?
(så jeg veit om jeg lider av besettelse eller ikke) ;)

God jul helg!
xxx

Ingen rosa flyvegriser mottatt

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits