Velkommen til bloggen min. :)

Når salget raser som verst.

Tiden kom da en gang, at jeg skulle kjøpe et par fargelinser. Jeg aner ikke åssen det vil bli, eller om jeg i det hele tatt kommer til å klare å dytte dem på øyet :p De er fra illusion.no. Tror jeg kjøpte noen veldig lys brune, sånn for å teste ut åssen det går. Hehe, tenk om det blir en kjempegusjen farge... Qlt.
Nei du skjønner det at det var 50% salg på illusion her om dagen (fredag). Det oppdaget jeg 15 min før salget (ifølge nettbrevet) skulle stenge, så her var det bare å hive seg på. Jeg skal heller legge ut bilder når pakka har kommet. Kjøpte et par navlepiercinger også.

Tenkte snart å legge ut
noen bilder fra London også, så fort jeg får dem inn på pcen. Kjøpte no småtteri der nede også, så mulig jeg tar et eget innlegg til alt jeg har kjøpt den siste tia - sånn for å dokumentere hvor alle penga mine går!!
Dessuten må jeg ikke glemme HM-salget. Det kommer en pakke derfra også *drool*

Idag har jeg kun jobba, og ditcha typen min for Facebook... *dårlig samvittighet*
Nå sover han. Jeg tenker å slå av pcen om et kvarters tid, og krølle meg opptil han. Stakkar.

Nå er det seint blitt, og jobben kaller morgendagen, så;
nattinatt!
xxx

4 rosa flyvegriser mottatt

lamafrysepose

07.feb.2010 kl.00:31

Super blogg! Skal fortsette å følge med:D Hva synes du om marshmallows/sjokolade som lørdagssnacks? Kommenter gjerne mitt innlegg: http://lamafrysepose.blogg.no/1265481138_hvis_dere_vil_spise_n.html#comment

- TALEZORA -

07.feb.2010 kl.00:31

helt sykt fint design!

Charlie :)

07.feb.2010 kl.03:21

TALEZORA: Takk du! :) :)

Charlie :)

07.feb.2010 kl.03:22

lamafrysepose: Det er flott :)

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits