Velkommen til bloggen min. :)

Det ække no vits

- i å sove nå. Ærlig talt, ja, jeg veit jeg må skjerpe meg. Her loker jeg oppe til tidlig på morran, er jo ikke snakk om å klare å stå opp som normale mennesker da. Sånn går det altså, når en blir periodevis photoshopnarkoman.
Ligger som slakt på senga, og orker egentlig ikke røre kroppen mer enn nødvendig, for ryggen er kake og armene gele.
Aahaha, idag blir nok en rimelig fin dag... skole-trening/stall-lekser-rydde. Rommet trenger en skikkelig opprydding nå, og en rundvask hadde heller ikke vært å forakte. Føler meg litt i det kreative hjørnet for tia, så får satse på at det teller positivt.
Vurderer å herme etter Josefine og lage en ramme til å ha øredobber i, for de slenger bare rundt her og jeg har ikke råd til å rote bort flere!

Sånn ellers.. Gleder meg til å få pakkene som jeg har bestilt, fra hm og illusionSkal ta en dag og gå igjennom klesskapet mitt, det kan trengs. Veit jeg er nødt til å bli strengere, det meste er pent brukt, så da går det jo fint an å gi det videre (til UFF,UFF,UFF,UFF,UFF). På en annen måte vil jeg være litt forsiktig enda, hehe, målet er jo å ta av noen kilo framover, men det kan det jo bli litt klabb&babb utav. Store romper blir ikke mindre på en dag veit jeg! :) Hehe.

Nei, nå skal jeg snart hoppe i dusjen, så jeg rekker et kvarters tid til å oppdatere meg på dagen i dag. Lese avisa og  drikke en kopp te med honning kanskje ♥ :) Hvorfor har ikke jeg bedre tid på morran oftere?

Ha en fin dag!
xxx


Ingen rosa flyvegriser mottatt

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits