Velkommen til bloggen min. :)

Nei så tror du ikke jeg fant

- stoff som passer midt i blinken til å lage smykkeramme :) Nå skulle jeg bare hatt stiftepistol, eller god gammaldags superlim. Ja, også en ramme da. Høhø. Veit at mamma har en Ikea-ramme som ikke er i bruk, utrolig stilig, men kanskje litt voldsom til smykkebruk? Å, jeg må si at jeg har mer løst enn noensinne til å ordne opp på rommet mitt, hehe. Bare synd jeg er så flink til å rote det til. Jeg mistenker at jeg lider av en samlemani. Jeg bare klarer ikke kaste ting med mindre det er opplagt søppel, og spesielt gamle papirer o.l hoper seg opp i manntall på den noe sparsomme plassen min. Rom med skråtak er ikke alltid like gromt... Og når da i tillegg veggene er fulle av ut- og innbygg blir det igjen enda mindre enkelt.
NEI, på tide å få orden på Hiroshima en gang for alle.

Kanskje jeg skal begynne å kalle meg Queen of Chaos eller no sånt. Så blir det meg og King of Queens. Ahahaha, noen ganger er jeg så morsom at latteren sitter fast i halsen.. :)
(ja, den var ekstremt blaut med vilje)

Så vi prekas.
xxx


Ingen rosa flyvegriser mottatt

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits