Velkommen til bloggen min. :)

Truser? Hvilke truser?

Da jeg gikk inn på den gamle mailen min i stad, lå det godt innunder 1000 mail der. Jeg får lettere angst når jeg ser slike tall, så jeg bestemte meg for å rydde litt. Flink pike liksom.
Over halvparten var, ikke overraskende, kun spam, så de gikk i dunken. Men en god del var fra Youtube, med kommentarer på videoene mine. Den ene har faktisk klart å dra seg opp på 33 000 visninger og 280 +/- kommentarer, det syns jeg ikke er så dårlig, hehehe. Ihvertfall ikke når du tar i betraktning at det er en collage med tegninger jeg lagde for flere år siden, som ikke ser ut. Du kan godt si jeg tar vare på den av to grunner:
-oppmerksomhetsprinsippet. Og runda 30 000 da.. Jeg vil se hvor mye det kan bli før det dabber av :)
-sentimental verdi!! Kjære vene, det er da jeg ser at jeg faktisk har utvikla meg. Bank i bordet.

MEN DET BESTE VAR ALLIKEVEL:
Trusebestillingen!
Måtte le litt for meg sjøl da ja... He he. Greit, den er ikke så morsom nå. Men den var det i stad - jeg lover! :)

xxx

2 rosa flyvegriser mottatt

Silje

09.feb.2010 kl.21:57

Hei! Beklager at dette ikke er relatert til det du skriver om, men jeg har fått en utfordring på bloggen min som jeg gjerne vil gi videre til deg. Den går ut på å skrive 10 ting du vil gjøre før du dør:) Håper selvfølgelig at du tar utfordringen, og gi meg gjerne beskjed om du gjør det. Så kommer jeg og ser på innlegget ditt:D

Charlie :)

09.feb.2010 kl.22:41

Silje: Det kan det da hende jeg gjør. :)

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits