Velkommen til bloggen min. :)

thursday friday SATURDAY and sunday

Har du dager der du kunne flydd på veggen om du måtte? Som du vil helst bare sitte i et hjørne med geipen ned på magen og frese til alle som skulle være så dumme å nærme seg? Gud, takk, da er du i samme båt som meg! Hoho.
Jeg må le litt på min egen bekostning til tider jeg også, og framtvinger nok mer latter enn frykt hos de rundt meg de dagene jeg oppfører meg sånn. Det er rart åssen humøret kan veksle sånn som det gjør innimellom.
Idag har vært en sånn dag - bortsett fra på morran og nå i kveld. Da var det nok bra at jeg holdt meg hjemme, det eneste jeg har mishandlet er en støvsuger som ikke ville gjøre som jeg sa. Måtte den hvile i fred :)

Fortsatt god lørdagskveld/natt!

xxx

2 rosa flyvegriser mottatt

Kristin

14.feb.2010 kl.21:19

Eneste tia jeg er sånn på er 2-3 dager før mensen og 2-3 dager mens jeg har det :P Men da er det Gud velsigne Naproxen! :P

Charlie :)

14.feb.2010 kl.21:48

Kristin: Haha, det stemmer! Ja, skal vel innrømme at tante rød er en lille tur på besøk, hehe, så det har nok litt med det å gjøre også.

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits