Velkommen til bloggen min. :)

om BEAT IT og hvorfor jeg ikke vil forlate senga

Åssen kan det klare å snø så mye?  Det er kaldt, det er vått, det er hvitt - og ikke minst MYE.
Og jeg må ut å måke. Men jeg vil ikke forlate den gode varme dyna mi! Har det så utrolig mye bedre her enn ute i snødrevet. Det skulle ha fantes en lov som ga snøstorm status som gyldig fravær fra skolen (i noen tilfeller jobb også..). Men det gjør det dessverre ikke. Folk glemmer liksom at vi vikinger bare er helt vanlige mennesker på bunnen vi og.

I går var jeg på BEAT IT - en hyllest/minnekonsert til Michael Jackson. Det er musikk, dans, drama på skolen min (SVGS) som har satt det opp, og det var et utrolig bra opplegg! De var og er kjempeflinke! Sukk, skulle ønske jeg også var en kulturell sjel a natura innimellom - for en interessant livsstil! Å ha evnen til å underholde skal man ikke kimse av - det er en gave (nei, jeg besitter den ikke) :)
Først og fremst - flott musikk, spennende koreografi og supre prestasjoner av hver enkelt :) Lyset var kjempespennende - det var farget, blinkende, sveipende, mønstrete. Veldig bra (skal sies at scenografiklassen min og jeg hadde i ekstraoppgave å sjekke ut lyssettinga ettersom det er dette vi jobber med for tia). Blei ikke skuffa.
Scenografi - kjempekult. Enkelt, reine linjer og morsomme rekvisitter. Stillaset overtrukket med netting var uten tvil det beste.
Jeg kunne sagt så mye om alt, men det tror jeg ikke jeg rekker (pga to store prøver i dag.. nei jeg har ikke øvd noe før i dag som vanlig), så jeg kommer til å la noen av bildene jeg tok tale for seg.
I neste innlegg vel og merke! Det tar litt tid å komprimere bildene, og det har jeg ikke tid til nå. Det hjelper heller ikke at pcen lider av errortendens. Men i kveld - etter at halve manken er borte og Balancen er i boks - da skal det komme bilder :)
En gang til: GODT GJORT MDD!

xxx

Én rosa flyvegris mottatt

fotobloggen

19.feb.2010 kl.10:49

ha en fin dag ! :)

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits