Velkommen til bloggen min. :)

vinterferie, stall, aeg..

Her er bare et kjapt innlegg folkens. Har ikke vært noe flink til å blogge den siste uka (shame on me), - men jeg håper jeg kommer sterkere tilbake når hverdagen kommer. Har vinterferie for øyeblikket - og dermed er det også AEG på gang :)
Kjapp oversikt:
MANDAG: Stallen. Var ute å rei i ca halvannen time. Sam var en glad og veldig sprek liten guling som brukte det første kvarteret på å trippetrave. Veldig sterkt pådriv på han, nesten så det blei slitsomt til tider, men det skulle ikke mer enn en liten travstrekning til før han slappa av mye mer. Men han var fortsatt sprek, og det merktes på galoppen. Ikke vond å be - men verre å stoppe! Hoho. Sam har blitt litt tynn i det siste, prøver å fôre han litt opp nå så får vi håpe det hjelper.
Forresten vant jeg AEGpass på Radio Tønsberg. Smil :)
TIRSDAG: Sov hos min gode venn Linn fra mandag til tirsdag. Var på en liten snurr som ikke endte så bra, men tok det igjen med mye moro og en real frokost, hehe :) Dro til typen på kvelden og pimpa Freia påskeegg :)
ONSDAG: Var på AEG nesten hele dagen med Kristine og Cilie. Grunnet min "lille" lesefeil på programmet endte vi opp med å se dressur (kür) hele dagen. Jeg er dressurfan jeg, men det blir fort litt kjedelig i lengden. Men det beste på hele dagen var clinicen med Kyra Kyrklund - uten tvil! Dette er en dame som jeg har mye respekt for. Spennende og lærerikt å høre på henne (spesielt siden hun tok for seg et tema - når hesten blir (for) sterk - som er høyst aktuelt for meg i nåværende tidspunkt), og ikke minst morsomt. Flott når en instruktør ikke tar ting (eller seg sjøl) så høytidelig, men allikevel har respekt for elev, hest, sport og seg sjøl. Dessuten har hun den råeste aksenten - minner meg om Mumi på svensk TV da jeg var liten! :)
TORSDAG: Denne dagen rydda jeg. Var vel ikke ute av huset mer enn en times tid, grunnet trainwreck-looken. Rommet fikk en liten facelift som var etterlengtet, ettersom at jeg, etter jeg hadde våknet, blei en smule lamslått av hvor jævlig det så ut. Tommy kom på kvelden.
FREDAG: Sov lenge... (hva er det nå ferier er til for?) Dro på AEG i 5-tia, etter å først ha satt oss fast med bilen i ei nedkjørsle så pappa måtte komme å dra oss opp, og så på GP-kvalik 1,45. Skippa premieutdelinga for hingstekåringa framfor å kikke på stands - den som ikke hadde brukt opp alle pengene sine på speilrefleks, hehe... - der jeg fant flere ting som kunne vært "kjekt å ha". Kl. 20:00 dro vi til Silje. En rolig kveld.
LØRDAG: Gjennomført dassedag. Photoshop og font-ekspedisjon.

So long.
xxx12 rosa flyvegriser mottatt

<3 martinebugge

27.feb.2010 kl.21:46

kjempe fint design du har :)

Zezilie

27.feb.2010 kl.21:46

kjempefin blogg, elsker designet:)

Finn ut hvordan du enkelt kan få en frisk, jevn hudfarge med glød - på bloggen min:)

fantasticmalin

27.feb.2010 kl.21:47

Kjempefin blogg :)

fint om du kunne stikke innom min en tur og

Fat - B

27.feb.2010 kl.21:47

Dassedag er digg da :) :)

; Benedikte

27.feb.2010 kl.21:48

fin blogg.

HADDE BLITT VELDIG GLAD ME EN KOMMENTAR TILBAKE.

JEG ANER IKKE PÅ HVORFOR JEG SKRIVER MED STOR SKRIFT, MEN ER SIKKERT NOE DU HAR REDIGERT :-)

Charlie :)

27.feb.2010 kl.21:50

martinebugge: Tusen takk :)

Charlie :)

27.feb.2010 kl.21:51

Zezilie: Takk :)

Charlie :)

27.feb.2010 kl.21:51

fantasticmalin: Takk :)

Ida Dalsjø

27.feb.2010 kl.21:51

Wow, elsker designet.

Charlie :)

27.feb.2010 kl.21:52

Fat: Det stemmer! Hurra for dassedag!;)

Charlie :)

27.feb.2010 kl.21:52

Ida Dalsjø: Takk :):)

Eldnu

27.feb.2010 kl.23:30

Heihei

Svar på spm : Jeg har bestilt fra både russeservice og russedress ;) Det siste jeg hørte ang leveringstider var 1 mars, så da krysser vi fingrene for det;) Gleder meg veldig til russetiden jeg også :D

- Eldnu

www.eldnu.blogg.no

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

Charlie :)

Charlie :)

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits