Velkommen til bloggen min. :)

En ny hverdag

Skolestarten farer over landet nå, og i år har jeg absolutt ingen rolle å spille i den.
Det er ganske rart, å ikke skulle forberede seg til skolestart eller se gamle klassevenner igjen. Det er veldig deilig, på én måte, men på en annen side er det trist. Det har liksom vært et årlig "rituale" 13 år av livet mitt. Hvilket er over halvparten.
Så nå befinner jeg meg i den posisjonen jeg har drømt om i flere år - ingen skole, ingen lekser. Bare jobbe og tjene penger. Må bare få meg en jobb til først...
Hehe, mer om det siden.

Nei, så ingen skole på meg i år. Men noe må jeg jo ha å gjøre, så nå skal jeg... TATA - få meg hest!
Hest? Uten jobb? Hmm. Vel, det er nok å ta seg vann over hodet, men de som kjenner meg veit at jeg har gjort denne feilen hele livet og at jeg er uhelbredelig. La oss kalle det naiv optimisme.
Hesten er en jeg var fôrrytter på for 3 år siden. Hadde nok vært det enda hadde det ikke vært for at hun som eide han flyttet til Hamar og tok han med oppover, - men nå skal han altså ned til meg et års tid. *smiler så det går rundt hodet*
Har skrevet noen blogger om han tidligere: [Jesper part I] - [Jesper part II] - [Jesper part III (filmen)] - [Jesper part III] - [Why these tears..] - [Til de gode minner]
Min kjære Jespergutt! Den store dølahesten som tror han er ei lita mus, fullblodshesten fanget i kroppen til en arbeidsgamp. Det mest forvirrede vesen jeg noen gang har møtt, men med en personlighet som overgår det meste. Han er verdt sin vekt i gull han ja :) Hehe, kliss kliss!

Så dagene går for det meste med til å forberede Jespers "hjemkomst". Fikk pakke fra Horze her om dagen som inneholdt en ny grime, en sjabrak og et nytt hodelag (og også 2pk animalintex og et par ting til meg selv). Både hodelaget og grima var i strl XFull, og jeg hadde fullstendig glemt akkurat hvor digert det er, hehe. Hodelaget er svart m/hvite polstringer, grima og sjabraken er begge brune (det ække så greit når salen er svart, men man egentlig vil ha brunt utstyr vett.. hehe). Skal bestille myyye mer, men det må skje etterhvert. Først skal stalleie, transport, veterinær og smed betales!

Har fått stallplass på Kapteinsgården på Gokstad i Sandefjord. Elsker plassen! Eneste som er synd er at det ligger nære både bilvei og toglinje, og jeg veit det har skjedd ulykker der tidligere. MEN, må jo ikke tenke at det skjer noe fælt, og unasett har Jesper inderlig godt av miljøtreningen! :-)

Da takker jeg for meg for denne gang. Blogg-ånden har forlatt meg litt for tiden, men med hest til daglig på agendaen og forhåpentligvis ny jobb snart så blir det vel mer å skrive om :-)

PS! Bildeuploaderen er teit, så det blei ingen bilder dessverre :-(
Blogges!
xxx

Ingen rosa flyvegriser mottatt

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

charlotteal

charlotteal

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits