Velkommen til bloggen min. :)

Polaroid-film skal tilbake på markedet!

Til min store forbauselse og fornøyelse hadde pappa funnet fram mammas gamle polaroid-kamera i går.  Det er et kamera av typen Lightmixer 630, og er rundt 25 år gammelt - fun fun fun!
Kan omtrent ikke vente med å prøve det ut, men problemet er å få tak i film.
Produksjonen av film fra Polaroid stoppet i 2008, og har siden vært vanskeligere og vanskeligere å oppdrive. Du kan imidlertid få tak i det på nettet, sånn som på Ebay og Amazon, men er du uheldig og lite påpasselig kan prisen bli svært dyr.
Dette har forsåvidt alltid vært dyr film, og ettersom produksjonen ble stoppet, har folk sett sitt snitt til å selge disse filmene til svært høye priser. Siden filmene er vanskelige å få tak i, har dette mest sannsynelig også "paid off", da folk er villige til å betale mer for disse sjeldenhetene.
Noen formater kan man imidlertid få tak i ennå, og Fuji har også noen filmer som er kompatible med visse kameraer. Men altså ikke dette jeg har fått i min besittelse, som krever 600-film.
MEN! Og det er et stort men her.
Jeg var nemlig innom fotobutikken idag, rett og slett på pur lykke og fromme. Spurte litt om filmen (fordi jeg leste på nettet at visse fotobutikker fortsatt hadde det), og jeg fikk vite at produksjonen er i gang igjen!
De hadde ingen på lager nå dessverre, men han ga en anslag på noen måneder.

Og jeg kan godt vente jeg, nå som jeg veit at det KOMMER TILBAKE!
Made my day <3

Andre polaroid-fans der ute?

Blogges!
xxx

PS! Bilder av kameraet kommer. Hadde ikke batteri på speilrefleksen da jeg var hjemme, og gidder ikke legge ut århundrets dårligste mobilkamerabilder! :-)

7 rosa flyvegriser mottatt

Linn - foto & hverdag

25.aug.2010 kl.14:08

Så kjekt at produksjonen er i gang igjen da. :) Har egentlig ingen erfaring med polaroidkameraer, men liker kjempe godt å ta bilder så hadde nok vært kjekt med ett slikt kamera også, hehe. :P

charlotteal

25.aug.2010 kl.15:48

Linn: haha, har iingen som helst efraring sjøl heller, veit bare at jeg DIGGER det ;-D

PhotoMyLife

25.aug.2010 kl.20:28

Sv;TusenTusen takk for tipset! :) Er Deviantart et annet program det da eller? Eller er det på PhotoShop, skjønte ikke helt, så nei det visste jeg ikke :) Hehe takk :)

//PML

charlotteal

25.aug.2010 kl.21:00

PhotoMyLife: Deviantart er en side på nettet (deviantart.com), en slags portal for alt som har med kunst å gjøre. Du finner alt mulig rart der inne, bl.a også en masse tuotials og komponenter/tillegg til ps og andre redigeringsprogrammer. En super side. Man kan bli medlem der og får sin egen portfolio (side) der man kan legge ut arbeidene sine :-)

PhotoMyLife

25.aug.2010 kl.21:27

sv; Åja! Høres bra ut, dette tror jeg skal prøve ja :) Takk igjen :)

//PML

03.sep.2010 kl.15:18

jeg er absolutt en polaroid fan! elsker sånne bilder og skulle så sykt ønske jeg hadde et slikt kamera...må bare spare litt til så! :)

charlotteal

05.sep.2010 kl.23:25

Anonym: aah, lykke til med sparingen da! :-D

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

charlotteal

charlotteal

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits