Velkommen til bloggen min. :)

Nytt og nyttig

Lenge siden sist.
Har ikke vært så mye spennende å skrive om i det siste, eneste nye må være at jeg har begynt i ny jobb :-)
Livet som kassadame på Meny er on, hehe.

Har også bestilt ny mobil, og jeg gleder meg som en unge!, da den jeg bruker nå (Nokia N81 8gb) er så slitt og "oppbrukt" at det ikke er noe gøy engang... Den liker helst å bestemme selv hva den skal gjøre og da er det ikke bestandig jeg er like enig.

Noen skjønnhet er den definitivt ikke - oppskrapt med diverse brukne deler og skjermen er så ripete at du kan bare drite i å lese meldinger når det er en sterk lyskilde i nærheten. Men den har jo fungert på et vis, og den har god lagringplass (men dårlig batterikapasitet), så den er jo god å ha som mp3spiller.

Så nå har jeg rett og slett "tatt meg friheten" og bestilt en flunkende ny SE Xperia :-) Så får vi håpe den lever opp til forventningene, hihii! :-)En klump med stor lagringsplass, støtte for wlan og... ja, sikkert noe annet positivt også.En noe sprekere telefon - regner med dere tar hintet og skjønner at jeg tror denne har litt mer å by på enn den gamle Nokiatraveren ;-p

Men blogges - må dra avgårde på jobb, selv om jeg ikke har lyst. Urrk! Livet er hardt :-p
xxx

Én rosa flyvegris mottatt

KNM ♛

13.sep.2010 kl.09:52

fine mobiler :D

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

charlotteal

charlotteal

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits