Velkommen til bloggen min. :)

frk xr3i drar til bergen, men xr3i må være hjemme

Siden jeg har en unik evne til å rote meg bort på ukjente steder, ikke besitter gps og ikke kan tyde kart, var svaret ganske enkelt. Jeg tar IKKE bilen med meg når jeg i kveld setter av gårde for å besøke Linn bestis i Bergen by.

Dessuten vet jeg ikke om den hadde tålt turen.. Sånn generelt sett.

Gleder meg masse til å se jenta mi igjen! :-) Kan du skjønne hvorfor de skal flytte så langt unna? Hehe...
Reiser altså i kveld, kl 21:37 går toget fra Sandefjord til Drammen, og etter et opphold i sistnevnte så går turen videre på Bergensbanen og jeg dukker opp i Regnbyen kl 06:56 ;-)

8 timer totalt på tog, kun i mitt eget selskap... Men kan allikevel ikke si at jeg IKKE gleder meg. Jeg skal jo ut på eventyr! :-) Og Linn møter meg jo på togstasjonen når jeg kommer fram (hehe, stakkars jente, må fryktelig tidlig opp!).

Så i dag skal jeg pakke, kanskje kommer det også flere innlegg etterhvert, nå som jeg endelig fant ut hva som var feil med internett... -.-

Snakes on a plane!
xxx
Ingen rosa flyvegriser mottatt

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

charlotteal

charlotteal

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits