Velkommen til bloggen min. :)

byen gud ville vaske hver dag

Da Gud skapte Norge, så han tankefullt ned på Bergen.
Så tenkte han: Denne byen er så fin, så denne vil jeg vaske hver dag!

(fritt og kort gjenfortalt etter Linn bestis)

Oi. Oi oi oi oi oi oi... Nå har jeg så utrolig mye informasjon på lur. Dessuten må jeg ta meg i å sitte å tenke setningene på bergensk imens jeg skriver dem nå. Inni hodet mitt høres det flott ut. Åpner jeg munnen, får pipa en annen lyd.
Men jeg har ikke tid til sludder nå - her skal det blogges om smått og stort, men i korte trekk ;-)
15. og 16. sept:

21:37 til 22:52: tog Sfj - Drammen.
Tilbringer en time i Drammen,- selv om en dram i timen visstnok er bedre.
Slår av en prat med Morillo fra Brasil som skal til Stavanger. Hyggelig :-)

23:52 til 06:56: Bergen neste! Vogn 446, sete 55. 56 dukket aldri opp, så jeg får to seter for meg sjøl hele veien.
Tidsfordrivet består av bøker, menyen av Snapple og sjokoladeboller fra Meny. Joy.
Kaldt på toget. NSB teppet var ikke varmt nok dessverre.
Turister overalt.
Luften fylles etterhvert med en lukt av brødskiver - gamle, tørre brødskiver som har marinert seg i sin egen brødskivesvette. Ulekkert.
Finner ut at det må være en sammensvergelse et sted, for togene stopper jo hele tiden! Dessuten har man ikke først kommet ut av en tunnel før man kjører inn i en ny, og stakkars Janne resepsjonist på Hotellet får ikke svar på spørsmålet sitt før 10 min etterpå.
Snur meg rundt et øyeblikk i tunnelfrustrasjon, vi har nettopp kommet ut av en og DER ser jeg en foss! Som er van(n)vittig fin. Rett og slett. Jeg irriterer meg over at jeg ikke har bilde av den, og neppe kommer til få det.
Også må jeg legge til at jeg så et par huser i Voss som var über. Sånn vil jeg ha når jeg blir stor.

Jeg ankommer Bergen like hel og med et blodsukker og en energi som er omtrent på topp, - som et følge av sukkerdietten på toget. Det skulle forresten vise seg å holde koken ei stund.
Linn møter meg på togstasjonen, det obligatoriske "meg foran "bergens tidende"" skiltet ble tatt, og så går det slik: buss - hus - hilse, hilse, hilse - off to school.

08:00 til ca 10:50: Går til Kristkirken, der undervisningen skal foregå i dag og imorra. Linn bestis går nemlig på bibelskole.
Noe er nokså intenst, inne i hodet mitt kunne jeg ikke unngå å trekke på smilebåndet og tenke "for en gjeng med gærninger", med ingen som helst negativ mening av noe slag. En opplevelse utover det vanlige! Ihvertfall for en vanlig dødelig som meg.

10:50 til 11:20 (and beyond): I lunsjen stakk vi på Rema1000 og fikk skaffa meg en paraply - noe jeg glemte... (sammen med både regnjakke og pælær). Også skal jeg ikke kjede dere med hva jeg spiste, men hopper liksågodt videre til ETTER skolen.

Ca 13:30 til 18:30: Kort fortalt så dro vi på butikken, handla mat og godteri, stakk hjem og spiste middag, slang oss siden ned på luftmadrassen der jeg bor og så Dirty Dancing 2, imens vi kjørte på med godteri.

18:30 til 22:30: I dette tidsrommet gjorde vi oss klare for Cellegruppe hos ei som heter Maria, tok bussen bort til henne og var der i ca 2-3 timer. Det var skikkelig koselig, og på slutten ba de for meg og Jesper og at alt skal ordne seg. Jeg blei glad og rørt, det var snilt gjort av dem <3
Så kjørte vi Bybanen når vi skulle hjem. Oooooh. La oss når vi kom hjem.

End of day. Puuuhh!

Ingen rosa flyvegriser mottatt

Send en rosa gris med en hilsen fra deg:

charlotteal

charlotteal

19, Sandefjord

Jeg er, først og fremst, jente. Videre er jeg akkurat som mennesker flest - født med to bein, én (halv) hjerne og egne meninger. Nå er jeg kanskje ikke skapt for å redde verden eller kurere AIDS, men slik er det nå en gang. Tommy er min nullebulle <3 Vennene er mitt liv. Jesper er mitt savn.

Kategorier

Arkiv

hits